Tiimi

Image

Haluamme luoda ympäristöjä, jotka palvelevat kaikkia, niin ihmisiä kuin ympäristöjemme monimuotoisuutta.

Joel Tefke pihasuunnittelija Espoo Helsinki

Joel Tefke


Pääsuunnittelija & ikuinen lapiomies

Ikuinen idealisti, joka on onnekkaasti kompastellut elämässään unelmatyöhönsä. Innostun aikalailla kaikesta, mutta erityisesti luonnon prosesseista sekä ihmisen roolista osana niitä. Olen systeemiajattelija, jonka suurin osa ajasta tänä päivänä kuluu kokonaisuuksien tutkimiseen, arviointiin ja kehittämiseen. Ilolla aina kohtaan ne harvat päivät, kun saan tonkia maata lapiolla tai kauhalla ystävien kanssa.

Elämän verkossa yksilö ja kokonaisuus ovat toisistaan riippuvaisia sekä samanaikaisesti erottamattomia.

  • AMK-hortonomi, Lepaa, 2016
  • Permakulttuurisuunnittelija, PDC, 2015
Image

Marja Nuora


Maisemasuunnitteluhortonomi

Tehtyäni yli kahdenkymmenen vuoden työuran luomuelintarviketuotannon -ja viennin parissa olen löytänyt unelma-ammatin maisemasuunnittelusta. Minua johdattavat kiinnostus ja innostus kestävän elämäntavan kehittämiseen yhteistyössä niin alan toimijoiden kanssa kuin paikallisyhteisöissä.

Lähestymiseni maisemasuunnitteluun, konsultaatioon, hoitoon ja rakentamiseen on kokonaisvaltainen. Haluan mahdollistaa kaikille hyvän luontosuhteen kehittymistä ja edistää käytäntöjä, joissa toimimme kestävänä osana tätä elävää ja alati muuttuvaa luonnonympäristöämme, johon kuulumme ja josta olemme täysin riippuvaisia.

Vahvinta osaamistani on kokonaisuuksien hallinta ja luonnonprosessien huomioiminen ja liittäminen osaksi suunnittelua, toteutusta ja huoltoa. Kasvillisuus ja sen kehittyminen ovat tässä oleellisessa osassa.

  • Permaculture Teachers Training, 2024
  • Hortonomi, 2019
  • Permaculture Design course, 2013
  • Filosofian maisteri, 2008
  • Agrologi, 1995
Maisema-arkkitehti Espoo Helsinki Vesa Närhi

Vesa Närhi


Maisema-arkkitehti

Inspiroidun työssä ja vapaa-ajallani ekologisesti kestävistä ja monimuotoisista ympäristöistä sekä alati muuttuvista maisemista. Suunnitteluani ohjaavat kestävät, tarkoituksenmukaiset, eri osapuolia palvelevat ratkaisut sekä laadukkaiden elinympäristöjen mahdollistaminen kaikille eliöille.

Lisäksi koen, että maisemiin kätkeytyy tarinoita, merkityksiä sekä ajallisia kerrostumia, minkä takia jokaista maisemaa tulisi kohdella tietyllä herkkyydellä kohteesta riippumatta. Kokemusta minulla on ehtinyt kertyä perusparannus- ja uudiskohteiden suunnittelusta muutaman vuoden ajalta. Parasta on, kun tilaajan arvot ja meidän osaaminen kohtaavat!


Yhteistyökumppanit

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä parempi ja tuottavampi piha!

OTA YHTEYTTÄ