Pihanhoito

Pihanhoito Espoossa, Helsingissä ja Uudenmaan alueella pihanhoitosopimuksena tai kertaluontoisesti.
Image

Pihanhoito joustavasti tarpeesi mukaan rakentamisen jälkeiseksi takuuajaksi, jatkuvana hoitosopimuksena tai kertaluontoisena toimenpiteenä.Pihan rakentamisvaiheen loppu on vasta puutarhan alku.


Pihanhoito- ja kunnossapitotyöt varmistavat, että hyvin suunniteltu ja rakennettu ympäristö pääsee tavoitteeseensa. Hoito- ja kunnossapitopalveluihin sisältyvät kasvillisuuden leikkuut ja ohjaukset, tarvittavat kitkennät, sekä rakenteiden kunnossapitotyöt.

Pyrimme käyttämään hoitotoimenpiteistä syntyvät resurssit paikan päällä hyödyksi monin eri tavoin: haketettuna katteena, risuaitana tai lahopuuna. Kauttamme saat myöss ammattimaista arboristityötä. Yhteistyöarboristimme tarkastaa puittesi kunnon ja tekee vaikeimmatkin puiden kaadot kätevästi kiipeillen.

Image

Opastuksemme avulla pihan omistaja alkaa muuttua ympäristön tiukasta hoitajasta  lempeäksi muokkaajaksi.


Haluamme mahdollistaa jokaiselle pihan omistajalle mahdollisuuden kehittää henkilökohtainen suhde pihaansa. Kanssamme opit seuraamaan ympäristöä ja harkitsemaan tarvittavia hoitotoimenpiteitä. Kunhan pihan perustamisvaiheeseen eli 2-3 ensimmäiseen vuoteen käyttää riittävästi aikaa, niin piha on jatkossa huomattavasti vähähoitoisempi.

MEILTÄ SAAT:

  • Puiden ja pensaiden leikkuut
  • Pienet puiden kaadot
  • Arboristityöt tilauksesta
  • Kasviympäristöjen kitkentätyöt
  • Kevät- ja syyssiistimiset
  • Nurmikon leikkaukset ja kohennukset
  • Maanparannuksen
  • Kastelut kaikille pihasi kasveille
  • Puutarha- ja leikkuujätteiden prosessoinnin tai kuljetuksen
Pihanhoito Espoo Helsinki maisemointi piharakentaminen
Pihanhoito Espoo Helsinki maisemointi piharakentaminen
PIHAN TAKUUHOITO

Takuuajan pihanhoito sisältää kahdesta kolmeen vuotta hoitotyötä, jokaisena vuonna hoitotyön määrän vähetessä.


Takuuajan pihanhoidon yhteydessä pyrimme kouluttamaan pihan omistajan vastaamaan hoidosta jatkossa itsenäisesti. Ensimmäiset kolme vuotta ovat minkä tahansa kasvillisuusympäristön kriittisimmät vaiheet ja erinomaista aikaa oppia ymmärtämään kodin uutta ympäristöä, hoidon ajoitusta ja tarpeellisuutta. Silloin maanpinta on vielä usein paljas ja kasvit vasta kehittyvät sekä valtaavat alaansa. Uudet kasvit vaativat myös nuorina riittävää kastelua, mutta hyvin juurruttuaan ne selviävät lähes kaikista ajoista ilmankin.
Pihanhoito Espoo Helsinki Tefke
PIHANHOITOSOPIMUS

Pihanhoitosopimus laaditaan, kun toivotaan säännöllisiä hoitotoimenpiteitä.


Takuuajan jälkeenkin meitä on usein pyydetty jatkokäynneille vuosittain. Puutarhassa on aina kehitettävää ja opittavaa, missä olemme mielellämme mukana aina tarpeen tullen. Otamme ylös dataa omista kohteistamme hoidon yhteydessä ja seuraamme niiden kehitystä, niin voit olla varma, että tunnemme ympäristösi ainutlaatuisuuden.
Pihanhoito Espoo Helsinki Tefke
Pihanhoito ruohonleikkuu Espoo Helsinki
Pihanhoito ruohonleikkuu Espoo Helsinki
KERTALUONTOINEN HOITO

Voit hyvillä mielin myös tilata meiltä yksittäisen hoitokäynnin.


Hetkittäin myös arjen kiireessä haluaa lähinnä nauttia puutarhasta, silloin voit hyvillä mielin myös tilata meiltä yksittäisen hoitokäynnin.

UUTUUS!
HOITOKONSULTAATIO

Haluaisitko lähteä oppimaan ja puuhaamaan puutarhassa, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Hoitokonsultaation avulla sinä voit itse yhden kauden aikana aloittaa muutostyöt puutarhassa!

Lue lisää hoitokonsultaatiosta →

Luonnon prosesseissa on loppuelämäksi seurattavaa ja opittavaa. Innostu kanssamme puutarhasi hoidosta ja oppimisesta!
OTA YHTEYTTÄ