Image

Kokemuksia

Image
"Suosittelemme Tefkeä lämpimästi. Heillä on kaikki tietotaito hallussaan ja näkemyksetkin kohtasivat välittömästi. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme konsultaatiopalveluun ja jatkamme yhteistyötä edelleen."
- MERVI & KIM
Image

"Uusina siirtolapuutarha-asukkeina käännyimme Tefken puoleen ja toivoimme opastusta erityisesti pihan ekologisuuden kehittämiseen ja mahdollisiin pikaisiin tai tarpeellisiin muutoksiin siellä jo olevien vanhojen istutusten suhteen.

Saimme juuri meidän tarpeisiin sopivan paketin erinomaista tietoa ja ymmärrystä ekosysteemeistä ja maaperän toiminnasta ja tämän leppoisan illan jälkeen heräsi myös oma innostuksemme tutkia näitä asioita lisää.
Erityisesti kompostoinnin ja rikkaruohojen torjuntaan liittyvät ohjeet olivat hyvin käytännönläheisiä ja niitä on jo pitkälti toteutettu.

Voimme lämpimästi suositella Tefken leppoisia ja asiantuntevia konsultointipalveluja; kaksi ja puoli tuntia pihapiirissämme kului kuin siivillä."

- SAKARI
Image

"Palvelussa oli hyvää ennen kaikkea teidän asenne. Tavattiin nopeasti ja löydettiin yhteinen sävel. Tulitte ja teitte mitä sovittiin. Tykkäsin siitä, kun olit perehtynyt alueen maastoon ja vesistöön. Koska osaan puutarhanhoidon perusasiat oli tosi hienoa saada pallotella kysymyksiä eri jutusta teidän kanssa ja nyt on suunnitelma, millä edetä tulevina vuosina.

Pidin siitä miten pistitte Ollin kanssa hihat heilumaan! Hienosti veditte. Raivauskeikan jälkeen ystäväni totesi, että nyt piha on jo piha. Kivasti ajattelitte mitä jätetään, esim. ne tulevat joulukuuset. Minulle oli tosi hienoa saada apua niin nopeasti, kuin sain."

- JOHANNA
Image
"Erittäin sujuvaa palvelua, sekä työ että sen järjestely hoidettu kaikin puolin ammattimaisesti ja jälki erinomaista. Suosittelen!"

- PAULA

"Suunnittelu ja toteutus vastasi odotuksiamme ja toiveitamme. Projektin etenemisestä tiedotettiin hyvin ja yhteistyö sujui mutkattomasti."
- SANNA & SAMI