ekologinen suunnittelu pihasuunitelma espoo helsinki vantaa

Tarjoamme suunnittelu- ja konsultointipalveluita omien tarpeitesi mukaan aina pihaluonnoksista tarkkoihin istutussuunnitelmiin. Haluamme toteuttaa yhdessä kanssasi unelmapihasi, haaveilitpa sitten luonnollisesta lammesta tai osittaisesta omavaraisuudesta. Tarkan ympäristön tarkkailemisen avulla suunnittelemme juuri oikeanlaisen kasviyhteisön pihaasi. Massaistutusten sijaan panostamme tarkkaan suunnitteluun, joka ottaa huomioon niin ympäristön antamat raamit kuin sinun toiveesi.

Lue lisää!
kivityöt viherrakentaminen

Rakennamme kaikkea pihan kiveyksistä muureihin, terasseihin ja pergoloihin. Perinteisten kovien rakenteiden lisäksi tärkeä osa työtämme ovat ympäristöä sekä ihmistä hyödyttävät ja esteettiset piharatkaisut, kuten sadepuutarhat ja syötävät metsäpuutarhat. Istutamme monimuotoisia ympäristöjä niin maaseudulla kuin kaupungeissakin. Pyrimme rakentaessamme käyttämään paikallisia materiaaleja ja Suomen oman luonnon kiveä ja puuta. Kysy rohkeasti lisää viherpalveluistamme!

Lue lisää!

Permakulttuuri on suunnittelufilosofia, joka vaikuttaa jokaiseen työvaiheeseemme. Haluamme lisätä tietoisuutta permakulttuurista ja siksi tarjoamme myös koulutusta omien taitojemme mukaan. Tulevaisuudessa aiomme myös järjestää virallisia permakulttuurikursseja. Permakulttuurin lisäksi haluamme tarjota luentoja ja koulutusta muun muassa omavaraisuudesta, luonnon monimuotoisuuden tärkeydestä ja ekosysteemien toiminnasta. Kysy rohkeasti, jos tarvitset ammattilaisen luennoimaan!

Lue lisää!

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä parempi ja tuottavampi piha!

Tefke ekologinen pihasuunnittelu viherrakentaminen logo


    SähköpostiSoitto